“Gastvrijheid, vriendelijkheid en zorgzaamheid zijn vanzelfsprekend”

 

 

Betrokken werken

Betrokken, respectvol, hoffelijk en deskundig: dit zijn de kernwaarden van De Oude Pastorie. Herken jij jezelf hierin en spreekt werken in een klein team je aan? De Oude Pastorie staat voor een bijzonder woon-, welzijn- en zorgconcept. Ook voor medewerkers. Lees hierover meer in het document Teamsamenstelling.

Vacatures
Op dit moment hebben wij vacatures voor:

Medewerker Huishouding
Een schoon en opgeruimd huis waar bewoners en gasten zich prettig voelen. Daar werk jij graag aan mee. Je kunt zelfstandig werken en hebt affiniteit met de doelgroep. Lees meer

Medewerker Dagbesteding
Het aanbieden van zinvolle dagbesteding met passende activiteiten voor onze
bewoners is jouw expertise. Je beschikt over een diploma Maatschappelijke zorg niveau 4 of vergelijkbaar en levert graag een bijdrage aan het welzijn van onze bewoners. Lees meer

Medewerker Welzijn en Zorg
Liefdevolle verzorging met oog voor welzijn. Dat is waar jij voldoening uit haalt.
Je beschikt over een diploma op VIG niveau 3 en haalt energie uit het begeleiden en ondersteunen van mensen met dementie. Lees meer

Ben je na het lezen van de functiebeschrijvingen enthousiast? Stuur dan je motivatiebrief en CV op naar het volgende e-mailadres:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zoek naar een leuke vakantiebaan en tegelijkertijd ervaring opdoen in de zorg, dan wij bieden een gezellige werkplek en goede begeleiding. Bel ons voor meer informatie op 035-5260111.

Open sollicitaties
Open sollicitaties zijn uiteraard ook altijd welkom. Mensen met een aansprekende motivatie en de juiste ervaring houden wij graag in portefeuille.
Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Betrokken, respectvol, hoffelijk en deskundig?

Dan komen wij graag met jou in contact.

Bewoners en gasten als vertrekpunt voor je werkzaamheden?

Dan komen wij graag met jou in contact.

Staat mens- en gastgerichtheid voor jou voorop?

Dan komen wij graag met jou in contact.


 

Pasfot Bram Bram de Haan
Functie: Oprichter De Oude Pastorie
Een aantal jaren geleden heeft Bram een bewuste keuze gemaakt om de commerciële zakenwereld achter zich te laten en te bouwen aan een warm thuis voor mensen met geheugenproblemen en dementie.
ProfielLinda Linda de Haan
Functie: Oprichter De Oude Pastorie
Afkomstig uit een ondernemersgezin heeft Linda een aantal jaren geleden samen met Bram de basis gelegd voor De Oude Pastorie. Uit de contacten met de bewoners en hun naasten haalt ze veel voldoening.
Pasfoto Marieke Marieke van der Hoop
Functie: Manager Welzijn & Zorg
Marieke is van huis uit verpleegkundige en heeft jarenlange ervaring in de dementiezorg. Vanaf de start is zij betrokken bij het ontwikkelen van het woonzorghuis.
© 2018 De Oude Pastorie