“Gastvrijheid, vriendelijkheid en zorgzaamheid zijn vanzelfsprekend”

 

Wie zijn wij?

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn Bram en Linda de Haan en vormen samen met onze kinderen Chiel, Frank, Daan en Noor een hecht en fijn gezin.

Onze ambitie

Een reis naar Guatemala heeft aan de wieg gestaan van onze ambitie om een woonzorghuis voor mensen met dementie te realiseren. De indrukken en emoties die wij daar hebben opgedaan als vrijwilligers zijn nagenoeg niet in woorden uit te drukken. Deze ervaringen markeren een keerpunt in ons leven. Hieruit is onze behoefte ontstaan naar een stuk zingeving in ons werkzame leven. Dit komt voor ons tot uitdrukking in het opzetten en leiden van een eigen woonzorgvoorziening vanuit onze protestants christelijke levensovertuiging.

Een plek waar gastvrijheid, vriendelijkheid en zorgzaamheid vanzelfsprekend zijn, waar tijd en ruimte is voor ontmoeting, voor aandacht, voor genieten, waar de medemens die extra zorg nodig heeft deze ontvangt op een zorgvuldige, prettige en respectvolle wijze.

We kiezen er bewust voor om samen met ons gezin bij De Oude Pastorie te wonen. Op deze manier kunnen wij er altijd zijn voor de bewoners, hun naasten en ons team van medewerkers.


Management team

Per 1 november 2018 bestaat het management team van De Oude Pastorie uit:

Petronella van Beem – Manager Welzijn & Zorg
Joke Kelderman – Coördinator Dagbesteding
Chiel de Haan – Coördinator Facilitair

Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor hun eigen discipline. Het management team vergadert maandelijks.


Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht ziet kritisch toe op het beleid en de algemene gang van zaken in De Oude Pastorie. De Raad van Toezicht zal hierover in gesprek blijven met de directie van De Oude Pastorie. Daarnaast zal de Raad van Toezicht de directie gevraagd en ongevraagd voorzien van advies. De Raad van Toezicht komt minimaal vier keer per jaar bijeen. Ze zijn te bereiken op mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Raad van Toezicht uit de volgende leden:

Willy de Groot – Expertise in zorg en welzijn (Voorzitter)
Gerhard Rebel – Ondernemerschap
Jan Pieter Wiesenekker – Expertise in financiën

 


Familiecommissie

Omdat wij graag gebruikmaken van de ervaringen van onze bewoners en hun familie met De Oude Pastorie hebben wij een familiecommissie. Wij spreken met de leden van de commissie over algemene zaken die het leven van de bewoners kunnen verrijken en veraangenamen, maar ook over praktische zaken die voor de bewoners en hun familie van belang zijn. De familiecommissie komt minimaal drie keer per jaar bijeen.

Familieportret2
    Familie de Haan

 

 

 

Kwaliteit in De Oude Pastorie

Benieuwd hoe wij invulling geven aan kwaliteit?

Lees dan ons kwaliteitsverslag 2017 of het kwaliteitsplan 2019.

.

© 2019 De Oude Pastorie