Team

Ons team

De Oude Pastorie is een initiatief van Bram en Linda de Haan. Zij hadden als ondernemers uit de Food Retail een supermarkt kunnen beginnen. Een reis naar Guatemala maakte alles anders. Het motiveerde hen om van betekenis te zijn voor de kwetsbare medemens.

Ze vormen samen de directie van De Oude Pastorie. De dagelijkse leiding ligt in handen van het Managementteam (MT). Deze wordt gevormd door Bram en Linda samen met de manager Petronella van Beem en de HR manager Jeannette Akkermans. Zij zijn direct betrokken bij de werkvloer en weten wat er speelt, dit maakt overleg gemakkelijk en de overhead beperkt.

Medewerkers

Het team van professionals werkt vanuit verschillende disciplines: welzijn & zorg, dagbesteding en facilitair. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het welzijn en het leefplezier van de bewoners van De Oude Pastorie. Ze doen hun werk gedreven en voelen zich betrokken bij het wel en wee van de bewoners, hun naasten en hun collega’s. De meesten werken 24 uur of meer in de week en zijn minimaal drie dagen in de week aanwezig. Dit versterkt de vertrouwensband tussen de bewoners en medewerkers.

Vrijwilligers

In De Oude Pastorie werken ruim twintig vrijwilligers als gastvrouw of gastheer. Zij zetten hun talenten in voor de bewoners en de gasten van het Ontmoetingscentrum. Sommige gastvrouwen zorgen voor gezelligheid en een helpende hand in de huiskamer, andere helpen bij bijvoorbeeld schilderen of wandelen. Onze gastheer/pianist verzorgt samen met een andere vrijwilliger de pianomiddag. Twee VoorleesKrachten van de bibliotheek van Huizen komen elke week een- of tweemaal voorlezen.

Platte organisatie

De Oude Pastorie is een platte organisatie. De overleglijnen zijn kort, er is sprake van een open cultuur, waarin medewerkers toegankelijk zijn en aanspreekbaar zijn op hun gedrag. Het team van professionals levert een belangrijke bijdrage aan het beleid van de organisatie. Zij zien elke dag in hun werk waar verbeterkansen liggen.

Directie

Bram de Haan

Oprichter/bestuurder

Linda de Haan

Oprichter/bestuurder

Management team

Petronella van Beem

Manager

Jeannette Akkermans

HR manager