Welkom

Welzijn en leefplezier

Bent u gewend om vroeg uit de veren te komen of slaapt u liever uit? Ontbijten op bed of in de huiskamer? Een spelletje, een praatje, een wandeling? U bepaalt als bewoner in De Oude Pastorie zelf hoe uw dag eruitziet. U hoeft zich niet te voegen naar ónze planning, wij plannen naar úw behoefte. Uw leefplezier staat voorop. Gastvrijheid, vriendelijkheid en zorgzaamheid zijn vanzelfsprekend.

Liefdevolle zorg

In De Oude Pastorie wonen 26 bewoners in een omgeving van sfeer en rust, met uitzicht op de Oude Kerk en een omsloten tuin waar het heerlijk toeven is. Ruim zestig medewerkers bieden dagelijks liefdevolle zorg, persoonlijke begeleiding en zinvolle dagbesteding. Daarnaast dragen ruim twintig vrijwilligers hun steentje bij.

Veilig en warm

Sinds 2014 biedt De Oude Pastorie in hartje Huizen een warme en veilige woonomgeving voor mensen met geheugenproblemen en dementie. Met ruimte en aandacht voor ontmoeten, genieten, en ‘uit het leven halen wat nog mogelijk is’. Een thuis voor u en uw naasten. ‘Thuis’ betekent bijvoorbeeld ook dat uw familie een sleutel heeft van de voordeur. 

Guatemala

Geïnspireerd door vrijwilligerswerk in Guatemala startten Bram en Linda de Haan hun woonzorg- en ontmoetingshuis in de voormalige pastorie. Zij woonden de eerste 7 jaar met hun gezin op de bovenverdieping van de pastorie. Het tekent hun betrokkenheid, ze leven hun leven mét de bewoners. 

“Als ik had geweten dat dit bestond, was ik al eerder hier komen wonen. Ik maak zoveel meer mee!”

een bewoner

Wat beloven we aan u

Uw welzijn en leefplezier staan voor ons voorop. Daarom doen wij u 10 beloften die wij dagelijks samen met ons team voor u willen waarmaken.

“De keuken is uitstekend en de service is geweldig. Je eet als in een restaurant met persoonlijke en vriendelijke bediening.”

dochter van een bewoner

Hoe denken anderen over De Oude Pastorie?

Benieuwd naar ervaringen van anderen met De Oude Pastorie? U leest ze op ZorgkaartNederland.
Geïnteresseerd? Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op.